torstai 16. helmikuuta 2023

Suomalainen mökkitalkkari suomenkielellä Tampereelta. När det behövs också pa svenska or in english suomalainen mökkitalkkari suomenkielellä niin taajama-, kuin haja-asutusalueille. När det behövs också på svenska or in english.

Lumenkolaukset Tampere Lempäälä Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Käteisellä edetään kohteissa tapauskohtaisesti hinnoitellen Talonmiespalvelu@gmail.com tilauksenne = Osoitteenne toiveenne kiitos selkeästi sähköpostilla, kiitos.Lumenkolaukset, sekä muut pihatyöt Tampere Lempäälä Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Käteisellä edetään kohteissa tapauskohtaisesti hinnoitellen
Talonmiespalvelu@gmail.com tilauksenne 

Suomalainen mökkitalkkari suomenkielellä Tampereelta. När det behövs också pa svenska or in english suomalainen mökkitalkkari suomenkielellä niin taajama-, kuin haja-asutusalueille. 

Tampereen talonmiespalvelu tekee katselmuksia tarjoustiedustelujen perusteella pihatöitä koskien talonmiespalvelu@gmail.com
 

Tiedustelut ja tilausvahvistus  ensisijassa aina e-mailina: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin: 044-3380291 

När det behövs också på svenska or in english und auf deutch oder en francais.

Lumenluontipalvelut, pihatyöt, raivaustyöt on sitten kyse kuolinpesien tyhjennyksistä, varastoista, kaatopaikkakuljetukset, raivaussahalla teleskooppisahoilla pihapiirin harvennukset, ruohonleikkaukset, keksi ja mieti itse lisää ;)?

Yhteydenotot luottamuksella ja pääasiassa käteismaksulla, luottohäiriöttömät oikeushenkilöt tilin kautta.

Tarkemmat tiedot kuten osoite, yhteystaho, käteismaksu ok jne sähköpostissanne.

Tiedustelut ja tilausvahvistus ensisijassa: talonmiespalvelu@gmail.com Puhelin: 044-3380291 whatsup

Hinta sopimuksen mukaan käteisellä paikan päällä alkaen 50-55€ / alkava tunti riipppuen hommasta. 

Isot puut hinnoitellaan tapauskohtaisesti, vain karsinta tuntihinnoitteluna paloitteluineen. 

Ohessa videolla uusimman Stihl MS 500i koneen pihakoivujen kaadoista tunnelmia:Työkonekorvaus tapauskohtaisesti samoin, on sitten raivaussaha, moottorisaha, teleskooppisaha, ruohonleikkuri, puutarhajyrsin, hakkuri tmv.


Kuitti tilaussähköpostiinne. En kuljettele mitään ylimääräisiä hilavitkuttimia ja apinapostin aikaisia papereita mukana, vain tarvittavat sopimuksenmukaiset työkalut, niin ei tehdä turhia hommia edestakaisin autoa pakatessa matkalla kohteeseen ja takaisin.

Pensasaitojen leikkauksia voidaan aloittaa jo huhtikuulla, kuusiaidoista tuija-aitojen etc.

Mieluummin tekisini ko hommat viileinä päivinä heti aamusta alkaen eikä ihan yli 30 asteen helteillä, jolloin monilla vasta tulee mieleen, että pitäisi leikkauttaa? 

Mieluiten mikäli hellepäivistä kyse niin aloittaisin klo 6-7 ja lopettelisin keskipäivällä. Niin toimien konetyössä ei ole hellehalvauksen riskiä. Niin toimitaan Välimeren ympäristössäkin. Toimistotöitä voi tehdä helteessä sisälläkin.Jaksotetaan hommat aina mieluiten mikäli mahdollista säätinne huomioiden. Sateellaa ei tule leikkausjäljestäkään paras mahdollinen.


Toukokuun puolestavälin on syytä aloittaa ruohikoiden leikkaukset:

Mikäli ruohikot jätetään alkukesästä leikkaamatta niin loppukesästä voi olla aika tukkoista perinteisillä ruohonleikkureilla leikkaaminen ja pitäisi melkein laakista aloittaa lankaleikkureilla, kuten oheisella videolla on päässyt käymään:) Tehokkainta on että huomioidaan tilanne, niin että voidaan jos monenlaista leikkuuta niin sovitaan laakista eri päiville kiireellisyysjärjestyksessä mitä tehdään. Hellepäivinä ei järkevää tehdä kuin 4-5 t maksimissaan.
-------------------

Omenapuiden leikkauksia voidaan tehdä sekä keväällä maaliskuusta toukokuun eka viikolle sekä juhannuksesta jälleen syksylle, mieluiten aina sateettomina päivinä:

-----------------------
-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti